Terug naar het nieuwsoverzicht

Activiteiten op de BSO

27 oktober 2020 - Alles Kidz Kinderopvang

Wanneer kinderen op onze BSO komen zijn ze net klaar met school. Ze hebben er al een intensieve dag van leren op zitten, daarom ligt de focus op onze BSO op ontspannen voor de kinderen. We vinden het belangrijk om kinderen tot rust te laten komen in een vertrouwde omgeving en rustig af te laten schakelen. Wanneer ze binnenkomen krijgen ze iets te drinken en te eten en mogen dan zelf weten wat ze willen gaan doen. Onze BSO ruimte is voorzien van allerlei speelgoed in verschillende leeftijden zodat er altijd iets leuks te doen is. We hebben zelfs een super deluxe koken waar we samen iets lekkers kunnen bakken en koken.

Voor diegene die willen hebben onze medewerkers leuke activiteiten, iedere keer weer iets anders. Zo wordt ook spelenderwijs de nieuwsgierigheid geprikkeld en creativiteit gestimuleerd. In de vakantieperiodes is het pas echt feest op onze BSO, dan doen we alleen maar leuke dingen.

 

 

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven