Terug naar het nieuwsoverzicht

Controle op kinderopvang, hoe gaat dat in zijn werk?

15 oktober 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Je wil natuurlijk alleen maar het allerbeste voor je kind, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is het belangrijk dat je een kinderopvang zoekt die goed bij je past en waar zowel jij als je kind je prettig en thuis voelen. 

Binnen Alles Kidz Kinderopvang hanteren we protocollen en maatregelen om zo veilig mogelijk te werken en de beste opvang te bieden. Dit wordt ook regelmatig vanuit de GGD gecontroleerd, zo ben je als ouders zeker van de allerbeste opvang. 

Hoe gaat deze controle in zijn werk? Alles Kidz Kinderopvang is om te beginnen aangesloten bij het LKR (Landelijke Register Kinderopvang). Hierin staan enkel geregistreerde kinderdagverblijven en gastouders. Je komt in dit register als alle voorzieningen goed zijn gekeurd door de gemeente én de GGD. 

Vervolgens wordt er jaarlijks onaangekondigd gecontroleerd door een GGD inspecteur. Deze controle wordt van te voren niet aangekondigd. Tijdens deze controle wordt uitgebreidt gecheckt of alle onderdelen in orde zijn. Er wordt daarbij onder andere gekeken naar de landelijke kwaliteitseisen, de pedagogische praktijk en de begeleider-kindratio. Naast gesprekken met medewerkers wordt er ook met de oudercommissie gesproken. Alle onderdelen worden meegenomen dus!

Onze inspectierapporten zijn altijd inzichtelijk. Mocht je hier meer over willen weten of vragen over hebben, vraag het ons dan gerust![website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven