Terug naar het nieuwsoverzicht

Dagindeling van de dagopvang

03 oktober 2018 - Alles Kidz Kinderopvang

Dagopvang

De dagopvang van Alles Kidz Kinderopvang is geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

We werken met babygroepen en peutergroepen. Opvang is mogelijk voor een hele of een halve dag van 7.30 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 18.30 uur.

Alle kinderen worden zoveel mogelijk gebracht tussen 7.30 uur en 9.00 uur en opgehaaldtussen 17.00 uur en 18.30 uur.

De jongste kinderen hebben natuurlijk een ander dagritme dan de wat oudere kinderen en de peuters. Voorop staat dat we altijd rekening houden met de wensen van de ouder(s).

De kinderen van de babygroepen gaan om 9.00 uur gezamenlijk aan tafel en eten een fruithap. Sommige kinderen gaan daarna naar bed, andere kinderen gaan lekker (buiten) spelen. Tussen 10.30 uur en 11.30 uur is het voor de baby’s tijd voor een flesje. Om 11.30 uur eten we gezamenlijk een boterham en zo rond de klok van 12.30 uur gaan de meeste kinderen nog een keer slapen. Zodra iedereen weer op is eten we omstreeks 14.30 uur een tussendoortje en daarna is het weer tijd om lekker (buiten) te spelen. Tussen 14.30 uur en 15.30 uur is het voor de baby’s weer tijd voor een flesje. Rond 16.30 uur eten we nog een groentesnack of groentehap.

 

De kinderen van de peutergroepen gaan ook om 9.00 uur gezamenlijk aan tafel om samen te zingen en om fruit te eten. Daarna gaan alle kinderen lekker (buiten) spelen. Om 11.30 uur eten we gezamenlijk een boterham en zo rond de klok van 12.30 uur gaan de peuters slapen of rusten. Peuters die niet meer slapen gaan een rustige activiteit doen. Als alle kinderen rond 14.30 uur weer uit bed zijn dan eten we een tussendoortje en is het daarna weer tijd om lekker (buiten) te spelen.Rond 16.30 uur eten we nog een groentesnack.

 

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven