Terug naar het nieuwsoverzicht

De wachttijden van de kinderopvang lopen flink op

21 februari 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Wat is hier de reden van?

De wachtlijsten in de kinderopvang lopen al een tijdje op en blijven dit ook doen. NOS meldt dat de gemiddelde wachttijd nu een jaar is, anderhalf jaar geleden was dat nog maar een half jaar.

De reden van deze wachtlijsten is dat kinderopvang organisaties te maken hebben met aangescherpte kwaliteitseisen en hierdoor ook moeilijker aan goed personeel kunnen komen. Ook hebben aangepaste regels invloed op deze ontwikkeling. Zo mag een pedagogische medewerkers nog maar voor maximaal 3 baby’s zorgen in plaats van vier.

Ook de aanwas van nieuwe pedagogische toppers is een probleem, er zijn weinig mensen die deze opleiding kiezen waardoor het personeelstekort alleen maar groter gaat worden.

Bij Alles Kidz hebben we de luxepositie dat we een super team samen hebben kunnen stellen. We hebben ook nog niet te maken met een wachtlijst. Je kunt bij ons nog dezelfde week terecht. Kom gerust langs voor een rondleiding of een vrijblijvend gesprek!

Bronvermelding: NOS

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven