Terug naar het nieuwsoverzicht

Een dag op de BSO bij Alles Kidz Kinderopvang

12 november 2021 - Alles Kidz kinderopvang

Kinderen hebben er al een drukke schooldag op zitten voordat ze op onze BSO komen. Op school ligt de focus op leren, bij ons ligt de focus op ontspannen. Wanneer kinderen na school bij ons komen krijgen ze altijd eerst iets te eten en te drinken. Daarna mogen ze zelf invullen wat ze willen gaan doen. Binnen of buiten spelen, knutselen, iets bakken in onze eigen keuken of gewoon even chillen. Het kan allemaal.

Voor kinderen die graag samen iets doen hebben we altijd een aanbod van activiteiten die uitdagen tot onderzoek. Kortom vervelen hoeft nooit op onze BSO.

Onze BSO is ook tijdens studiedagen en vakanties geopend. Dan organiseren we extra veel leuke activiteiten en zijn we helemaal in vakantiestemming. Pyjamadagen, een waterballonnengevecht en leuke uitstapjes naar de bioscoop zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Benieuwd naar de BSO van Alles Kidz Kinderopvang? Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Deze plan je hier: https://www.alleskidzkinderopvang.nl/contact/rondleiding of stuur ons even een berichtje.

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven