Terug naar het nieuwsoverzicht

Goed nieuws voor alle Tilburgse ouders met een peuter!

31 oktober 2018 - Alles Kidz Kinderopvang

Vanaf 1 januari 2019 mogen peuters namelijk al vanaf 2 jaar naar de peutervoorziening, voorheen was dit 2,5 jaar. De naam peuterspeelzaal zal niet langer gebruikt worden, dit is voortaan peutervoorziening. Alles Kidz Kinderopvang heeft als één van de weinige opvang organisaties nog een échte, ouderwetse peuterspeelzaal. Dat houdt in dat peuters bij ons echt een eigen groep hebben.

Alle Tilburgse ouders van een peuter van 2,5 (vanaf 1 januari 2) tot 4 jaar die géén recht hebben op kinderopvang toeslag hebben wel recht op een tegemoetkoming in de kosten vanuit de gemeente, voor twee dagdelen per week. Bij Alles Kidz regelen we de hele afhandeling hiervan. Je hoeft bij ons alleen je eigen bijdrage te betalen en voor de rest zorgen wij. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van het inkomen.

Waarom naar de peutervoorziening?

Ook als je voor een andere vorm van opvang hebt gekozen (zoals een gastouder of opa’s en oma’s) dan is het toch aan te raden om je kind naar de peutervoorziening te laten gaan. Hier leren ze namelijk met andere kinderen spelen en bereiden we ze voor op de start van de basisschool.

Onze peutervoorziening is in schoolweken iedere maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag geopend van 8:45 uur tot 14:15 uur.

 

Wil je meer weten? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Of kom eens gezellig langs met je peuter om te kijken naar onze peutervoorziening!

 

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven