Terug naar het nieuwsoverzicht

Groente, zet je tanden erin!

11 juni 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Het eten van groente is lekker en heel normaal. Toch vragen nog veel ouders zich af hoe ze hun kind genoeg groente kunnen laten eten. Met de themacampagne ‘Groente… zet je tanden erin!’ wil JOGG Tilburg, samen met de Tilburgse kinderdagverblijven, peuteropvang, consultatiebureaus en supermarkten, kinderen én hun ouders helpen om dagelijks meer groente te eten. Om hun smaak te ontwikkelen en ze bekend te laten worden met groentes. De kinderen gevarieerder laten eten en groentehapjes aantrekkelijk maken. Eet jij ook mee?

Op ons kinderdagopvang staat heel juni groente centraal. Coaches en pedagogisch professionals kunnen met behulp van een groente startpakket aan de slag met dit thema. Het startpakket bevat onder andere receptenkaarten, allerlei tips en leuke dingen die je kunt doen rondom het eten van groenten. Coaches en pedagogisch professionals kunnen op deze manier helemaal zelf bepalen op welke manier invulling gegeven wordt  aan de campagne.

Thuis
Ouders kunnen ook thuis aan de slag met dit thema. Zo zijn de receptenkaarten en de groentebingokaart te downloaden via sportintilburg.nl/nieuws/groentezetjetandenerin of te verkrijgen via jogg@tilburg.nl. Ook professionals kunnen meer materiaal aanvragen via dit mailadres.

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven