Terug naar het nieuwsoverzicht

Het is weer de leukste dag van het jaar, de verjaardag van je kind!

28 februari 2019 -

  • Is je kind helemaal gek van piraten of prinsessen? Maak er dan een themafeestje van! Vraag aan de andere kinderen om verkleed te komen en bouw bijvoorbeeld in de tuin of huiskamer een echt kasteel of piratenschip. Als activiteiten kun je dan spelletjes doen zoals een schat zoeken of prinsessenschoenen versieren.
  • Samen iets maken. Een aandenken aan een leuke dag is voor iedereen leuk, vooral als je het zelf gemaakt hebt. Ga daarom met kinderen creatief aan de slag. Leg in de tuin of garage een paar grote zeilen op de grond en haal wat goedkope schilderdoeken en verf of graffiti spuitbussen, daarna kan het creatieve proces (het geklieder) beginnen!
  • Zijn je kinderen al wat ouder? Maak dan zelf een glow in de dark feestje in de garage. Er zijn overal glow in de dark stickers te koop en met speciale verf kunnen ze ook elkaar versieren.
  • Heb je een meisje dat het leuk vind om lekker te tutten met haar vriendinnetjes? Maak dan een echte spa dag, allemaal een badjas aan en een maskertje op en aan het einde van de dag is er zelfs een heuse modeshow waar ze zich zelf voor mogen verkleden en opmaken. Een foto hiervan is een mooi aandenken aan een leuke dag.
  • Heb je een zoon die gek is op klimmen en klauteren? Bouw dan de tuin om tot een echte apenkooi. Met allerlei obstacles maak je een baan die ze zo snel mogelijk af moeten leggen, want er zijn echte prijzen te verdienen

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven