Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van je kind?

01 oktober 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Al vanaf baby af aan staat ontwikkeling bij ons centraal. We vinden het belangrijk om deze ontwikkeling goed te kunnen volgen in de jaren dat je kind bij Alles Kidz Kinderopvang is. 

Met het volgen van de ontwikkeling starten vanaf de eerste week dat je baby bij Alles Kidz Kinderopvang is. We doen dit met het kindvolgsysteem KIJK!. 

Dit systeem geeft een compleet beeld van de ontwikkeling. En dat is iets wat we belangrijk vinden. We observeren kinderen namelijk tijdens activiteiten die voor hen betekenis hebben en waarbij sprake is van oprechte betrokkenheid. Zo ontstaat er een beter beeld van de ontwikkeling. 

Ieder half jaar wordt je als ouder ook uitgenodigd voor een oudergesprek. Hierbij bespreken we de observaties van de afgelopen periode. Er is ruimte om vragen te stellen en we kunnen wat meer uitleg geven dan tijdens de overdracht momentjes. 

Gaat je kind bijna naar de basisschool? Dan kunnen we de informatie overdragen aan de basisschool voor een soepele overgang. [website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven