Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe ziet een dag eruit op de babyopvang van Alles Kidz Kinderopvang?

20 april 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Hoe ziet een dag eruit op de babyopvang van Alles Kidz Kinderopvang? We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen!

Je baby wordt in de ochtend ontvangen door één van de vaste gezichten van de babygroep. Dit is fijn voor de herkenbaarheid en geeft meteen een vertrouwd gevoel aan je baby. We starten de dag rustig op met even gezellig spelen samen. De voedings- verzorgings- en slaapmomenten worden zoveel mogelijk afgestemd op die van thuis en bepalen dus ook het ritme van de dag voor onze baby’s.

Is je baby al wat ouder? Dan eten we samen. We maken hier een echt tafelmoment van waarbij alle baby’s in veilige babystoelen op hoogte aan tafel zitten. Wanneer het tijd is om te slapen doen we dit in onze aparte slaapkamer met gecertificeerde veilige bedjes. We leggen je baby altijd in hetzelfde bedje zodat dit vertrouwd voelt. Tussen het slapen en eten door is er genoeg tijd om samen te spelen. We betrekken hier alle baby’s bij zodat ze ook kunnen leren van elkaar. Onze babygroep is helemaal ingericht en uitgerust met de nieuwste tools en speelelementen om je baby niet alleen een leuke dag te bezorgen, maar ook bij te dragen aan de ontwikkeling.

Meer weten? Vraag het ons gerust! We vertellen je graag alles over onze babygroep!

 

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven