Terug naar het nieuwsoverzicht

Ken je de app voor het wijzigen van kinderopvangtoeslag al?

24 augustus 2020 - Alles Kidz Kinderopvang

Handig! Sinds deze zomer is er een app waarmee je alle gegevens over de kinderopvangtoeslag gemakkelijk bij kunt houden en kunt bewerken. Het doel van deze app is om ouders te waarschuwen wanneer gegevens mogelijk niet meer actueel zijn om te voorkomen dat er achteraf toeslag terug betaald moet worden. Een eerste test wordt nu gedaan met een kleinere groep, vanaf begin volgend jaar is deze waarschuwingsfunctie voor iedereen beschikbaar.

De app Kinderopvangtoeslag is ontwikkeld in samenwerking met belangenorganisaties BOinK en Voor Werkende Ouders, brancheorganisaties BK en BMK en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De app wordt steeds verder ontwikkeld in samenwerking met kinderopvangorganisaties.

Downloaden van de app doe je hier: https://bit.ly/3a8r9KL

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven