Terug naar het nieuwsoverzicht

Ken je de app voor het wijzigen van kinderopvangtoeslag al?

24 augustus 2020 - Alles Kidz Kinderopvang

Handig! Sinds deze zomer is er een app waarmee je alle gegevens over de kinderopvangtoeslag gemakkelijk bij kunt houden en kunt bewerken. Het doel van deze app is om ouders te waarschuwen wanneer gegevens mogelijk niet meer actueel zijn om te voorkomen dat er achteraf toeslag terug betaald moet worden. Een eerste test wordt nu gedaan met een kleinere groep, vanaf begin volgend jaar is deze waarschuwingsfunctie voor iedereen beschikbaar.

De app Kinderopvangtoeslag is ontwikkeld in samenwerking met belangenorganisaties BOinK en Voor Werkende Ouders, brancheorganisaties BK en BMK en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De app wordt steeds verder ontwikkeld in samenwerking met kinderopvangorganisaties.

Downloaden van de app doe je hier: https://bit.ly/3a8r9KL

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven