Terug naar het nieuwsoverzicht

Lekker slapen doe je niet alleen thuis, ook bij Alles Kidz!

23 april 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Slapen is altijd belangrijk. Dat vinden we bij Alles Kidz ook. Op een andere plek slapen is toch net even iets anders dan thuis. We proberen het slapen zo fijn mogelijk te maken voor de kinderen. Zo heeft ieder kind bij ons een eigen bedje op een echte slaapkamer en eigen beddengoed. Dat klinkt heel normaal en vanzelfsprekend, maar dat is helaas niet het geval in de kinderopvang.

Wat we nog meer doen op het fijn te maken op de slaapkamers is te zorgen voor een optimaal binnenklimaat met de juiste temperatuur en genoeg zuurstof in de lucht. Ook vinden we de veiligheid van de kindjes erg belangrijk, zo is er overal camerabewaking en mocht er iets gebeuren dan staan we vanuit de slaapkamers door de vluchtroutes in de kortste tijd buiten.

Heb jij onze slaapkamers al wel eens gezien? Vraag er gerust naar!

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven