Terug naar het nieuwsoverzicht

Met plezier water drinken

29 januari 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Water bevat geen calorieën en heeft een neutrale smaak. Het drinken van water is prima aan te leren. Maar hoe zorg je er nu voor dat je kind(eren) met plezier water drinken? Alles Kidz Kinderopvang heeft 4 tips voor jullie!

  • Maak het water bijzonder. Schenk het in een mooie beker en versier het met een leuk rietje of fleurig parasolletje. Een schijfje citroen, sinaasappel of komkommer geeft er een vrolijk tintje aan.
  • Geef een kopje kinderthee. Je kunt het extra leuk maken door het te schenken uit een mooie pot of er een theefeestje van te maken.
  • Zijn je kinderen gewend aan zoete drankjes? Laat hem of haar dan langzaam wennen aan een minder zoete smaak. Verdun het sap of de siroop met steeds meer water.
  • Geef je kind(eren) rustig wat tijd en blijf proberen. Het kan even duren voordat je kind(eren) aan het water gewend is/zijn. 

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven