Terug naar het nieuwsoverzicht

Schemtijd

23 oktober 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Tablets, telefoons en televisies. Ze zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kinderen. Zij kennen zelfs niets anders meer. Het is lastig om hier als ouder mee om te gaan. Je wil ze het niet ontnemen, maar wil ook geen kind wat de hele dag aan een scherm vastgeplakt zit.

Daarom hebben we even wat richtlijnen opgezocht. Alle landen, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, geven de aanbeveling om kinderen onder de 2 jaar nog helemaal geen schermtijd te geven. Kinderen boven de 2 jaar zouden maximaal 1 uur per dag achter een scherm door moeten brengen. Ons buurland Duitsland is hierin zelfs nog wat strenger. Zij vinden dat kinderen tot de 4 jaar helemaal geen schermtijd zouden moeten hebben en kinderen tussen de 4 en 6 jaar maximaal een half uur per dag.

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven