Terug naar het nieuwsoverzicht

Schemtijd

23 oktober 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Tablets, telefoons en televisies. Ze zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kinderen. Zij kennen zelfs niets anders meer. Het is lastig om hier als ouder mee om te gaan. Je wil ze het niet ontnemen, maar wil ook geen kind wat de hele dag aan een scherm vastgeplakt zit.

Daarom hebben we even wat richtlijnen opgezocht. Alle landen, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, geven de aanbeveling om kinderen onder de 2 jaar nog helemaal geen schermtijd te geven. Kinderen boven de 2 jaar zouden maximaal 1 uur per dag achter een scherm door moeten brengen. Ons buurland Duitsland is hierin zelfs nog wat strenger. Zij vinden dat kinderen tot de 4 jaar helemaal geen schermtijd zouden moeten hebben en kinderen tussen de 4 en 6 jaar maximaal een half uur per dag.

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven