Terug naar het nieuwsoverzicht

De Tulpen, Viooltjes en Paardenbloemen

27 september 2018 - Alles Kidz Kinderopvang

Alles Kidz Kinderopvang is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Wij bieden opvang aan kinderen vanaf ongeveer 8 weken tot de leeftijd waarop kinderen de basisschool verlaten.

Wij werken met horizontale groepen. Dat wil zeggen: Dat kinderen van dezelfde leeftijdscategorie in één groep opgevangen worden.

De dagopvang kent babygroepen en peutergroepen (met geïntegreerde peutervoorziening). De dagopvang is geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Baby’s in de babygroepen hebben een eigen dagritme. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de individuele eet- en slaaptijden van de kinderen en de gewoonten en wensen van ouders. Naarmate de baby ouder wordt, wordt dit eigen dagritme geleidelijk losgelaten en zal de baby deelnemen aan het dagritme van Alles Kidz Kinderopvang.

Er zijn drie babygroepen voor kinderen in de leeftijd van 0 jaar tot 2,5 jaar.

De Roosjes; deze groep heeft plaats voor maximaal 8 kinderen en zal dagelijks begeleid worden door 2 pedagogisch medewerkers.

De Viooltjes; deze groep heeft plaats voor maximaal 12 kinderen en zal dagelijks begeleid worden door 3 pedagogisch medewerkers.

De Madeliefjes; de groep heeft plaats voor maximaal 12 kinderen en zal dagelijks begeleid worden door 3 pedagogisch medewerkers.

Er zijn twee peutergroepen voor kinderen in de leeftijd van 2,0 jaar tot 4 jaar.

De Tulpen; deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen en zal dagelijks begeleid worden door twee pedagogisch medewerkers.                                                           De Lelies; deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen en zal dagelijks begeleid worden door twee pedagogisch medewerkers.

De Paardenbloemen; deze groep is een peutervoorziening en kent 1 groep die maximaal plaats heeft voor 16 peuters in de leeftijd van 2,5 jaar tot 4 jaar. Deze groep wordt dagelijks begeleid door twee pedagogisch medewerkers en is geopend gedurende schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45 uur tot 14.15 uur.

De Lavendel; deze groep is een buitenschoolse opvang en kent 1 groep die maximaal plaats heeft voor 20 kinderen in de basisschoolleeftijd. Deze groep is gemengd en wordt dagelijks begeleid door twee pedagogisch medewerkers. De buitenschoolse opvang is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.15 uur tot 18.30 uur en gedurende de schoolvrije dagen en de schoolvakanties van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Voor het berekenen van de juiste beroepskracht-kindratio werken wij met de rekentools vanuit de overheid.

Alles Kidz Kinderopvang is gesloten op de volgende erkende feestdagen:      Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag (eens in de vijf jaar), Hemelvaart, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven