Terug naar het nieuwsoverzicht

Thema Ziek en Gezond, Piramide

30 januari 2023 - alles Kids Kinderopvang

Bij Alles Kidz Kinderopvang beginnen wij deze week aan het thema ‘ziek en gezond’. Op de groep wordt er een apotheek gemaakt met daarin allerlei potjes en doosjes die de kinderen kunnen halen. Het thema 'ziek en gezond' kan best  spannend zijn voor sommige kinderen en spelen kan daarbij van essentieel belang zijn voor de ontwikkeling van je kind. Spelt biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Dat is fijn want in het echte leven gelden voor peuters veel regels. In de speelwereld hebben ze hun eigen regels. Via spel kunnen de kinderen hun gevoelens en emoties uiten. Ervaringen die een diepe indruk hebben gemaakt, kunnen ze naspelen en verwerken. Daarnaast leren de kinderen de echte wereld beter begrijpen en wordt het thema 'ziek en gezond', misschien wat minder spannend.

 

[afbeeldingen] - img-4816

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven