Terug naar het nieuwsoverzicht

Thuis de ontwikkeling stimuleren, hoe doe ik dat?

29 september 2020 - Alles Kidz Kinderopvang

Om thuis de ontwikkeling te stimuleren hoef je eigenlijk helemaal niet veel extra’s te doen. Vooral heel veel praten en van veel huishoudelijke taken een klein leermomentje maken.

Vooral voorlezen en praten met je kind levert veel op. Natuurlijk leert je kind veel op school, maar juist door er ook thuis over te praten helpt in de ontwikkeling. Je kind herkent dan namelijk het geleerde van school ook thuis en dan wordt het pas echt eigen gemaakt.

Door veel tegen baby’s te praten (zowel korte als lange zinnen) helpt bij het ontwikkelen van de woordenschat en de algemene taalontwikkeling. Door alles te beschrijven wat je met je kind doet (schone luier aan, eten maken enz) leert je kind veel en het kost je geen extra moeite om te doen.

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van uw vraag nemen wij telefonisch contact met u op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier uw gegevens in. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven