Terug naar het nieuwsoverzicht

Veiligheid, het allerbelangrijkste als het gaat om kinderopvang

24 september 2021 - Alles Kids Kinderopvang

Je kind met een gerust hart achterlaten, dat kun je alleen als je weet dat de opvang veilig is. Veiligheid vinden we dan ook het allerbelangrijkste bij Alles Kidz Kinderopvang. Daarom zorgen we altijd voor een veilige omgeving. 

Dit doen we door uitsluitend te werken met de beste pedagogische medewerkers. Samen hebben we verschillende protocollen waar al onze medewerkers zich aan houden. Dit zijn protocollen op het gebied van: slapen, buiten spelen, buiten de deur op stap gaan enz. Naast dat al onze medewerkers weten wat ze moeten doen als er ondanks alle maatregelen iets gebeurd, is er ook altijd een bedrijfshulpverlener én EHBO’er aanwezig. Verder hebben we regelmatig teamvergaderingen waarin we eventuele risico’s bespreken en samen een plan van aanpak opstellen om deze zoveel mogelijk te beperken. 

Ook is onze locatie helemaal veilig en alleen toegankelijk met een vingerafdrukscan. Zo weten we ook altijd wie er in huis is. Verder zijn al onze groepen voorzien van een eigen pantry met keukenblok en verschoon gedeelte zodat een pedagogische medewerker de groep niet hoeft te verlaten en overzicht kan houden terwijl er voeding voorbereid wordt of een baby verschoont wordt. 

De slaapkamers zijn voorzien van speciale veiligheid bedjes en CO2 meters. Zowel de slaapkamers als de groepen zijn voorzien van camera’s zodat we het 4 ogen principe toe kunnen passen. 

Ook buiten is aan de nodige veiligheid gedacht. De hele tuin is omheind en verdeel in een aparte baby- peuter- en BSO tuin. Voor de verschillende groepen zijn er veilige speeltoestellen aanwezig. Er wordt uiteraard alleen onder begeleiding buiten gespeeld.

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven