Terug naar het nieuwsoverzicht

Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van je kind

29 oktober 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Aan een goed contact met ouders hechten we enorm veel waarde. We vinden het belangrijk dat ook zij zich bij ons thuis en gehoord voelen. Het op een goede manier verbinden van de verschillende leefwerelden van je kind zorgt voor een fijn en vertrouwd gevoel.

We besteden dan ook veel tijd aan het op de hoogte houden van ouders. Dit is wat je bij ons kunt verwachten:

-Een uitgebreide rondleiding en intakegesprek voor aanvang van de opvang. Dit geldt voor iedere groep waarop je kind instroomt. Of dat nu de babygroep of de BSO is.

-Voordat de daadwerkelijke opvang start plannen we altijd een of meerdere wenmomenten in. Dit is zowel voor het kind als voor de ouders fijn en zorgt voor een soepele overgang.

-Na de start van de opvang is er na de eerste 2 maanden voor de babygroepen en de BSO een uitgebreidt evaluatiegesprek.

-Een keer per jaar doen we samen een uitgebreidt evaluatiegesprek van de buitenschoolse opvang

-Hiernaast zijn er ook de dagelijkse breng- en haal contacten waarbij we informatie delen en waar altijd de gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Als een kind bijna overgaat naar een volgende groep óf naar de buitenschoolse opvang vindt er een warme overdracht plaats tussen de huidige en de nieuwe mentor van het kind. Dit houdt in dat er naast een schriftelijke overdracht ook een mondelinge overdracht plaatsvindt.

Gaat je kind bijna naar de basisschool? Dan wordt er na toestemming van de ouders, relevante informatie over het kind overgedragen aan de basisschool. Deze overdracht gebeurd met behulp van ons observatie systeem KIJK!. Dit geeft de school nuttige informatie om direct vanaf de start goed in te kunnen spelen op het kind.

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven