Terug naar het nieuwsoverzicht

Een rondleiding bij Alles Kidz Kinderopvang

09 april 2019 - Alles Kidz Kinderopvang

Wat kun je verwachten?

Wanneer je voor het eerst op zoek bent naar kinderopvang is dat altijd een beetje spannend, net zoals een nieuwe kinderopvang zoeken. Je laat er tenslotte wel je meest dierbare bezit achter en daar moet je een goed gevoel bij hebben.

Wij vinden het dan ook erg belangrijk om dit vertrouwen bij zowel de ouders als de kinderen op te bouwen. Daarom is het altijd mogelijk om bij ons een vrijblijvende rondleiding te doen zodat je een beetje gevoel kunt krijgen bij de locatie en de sfeer die er bij ons hangt. Tijdens een rondleiding vertellen we over onze kinderopvang en onze aanpak en visie hierin. Ook is er dan alle ruimte om vragen te stellen. We vinden het alleen maar leuk wanneer je je kind meeneemt zodat deze lekker bij ons kan spelen. Want het gaat er tenslotte om dat hij of zij het leuk vindt bij ons!

Een vrijblijvende rondleiding plan je heel gemakkelijk in via deze link: https://www.alleskidzkinderopvang.nl/contact/rondleidingOf bellen kan natuurlijk ook, dan plannen we het meteen in! We zijn iedere werkdag te bereiken op telefoonnummer: 013 2400042

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven