Terug naar het nieuwsoverzicht

Veilig en beschermd genieten van de zon!

04 juni 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Het zonnetje schijnt weer, heerlijk!

Dat betekent ook goed je kind beschermen voor de zon. Een kinderhuid is namelijk nog dun en kwetsbaar, dus hoe zorg je ervoor dat je kind voldoende beschermd is in de zon?

Als eerste: insmeren! Doe dit meteen in de ochtend nog voordat je naar buiten gaat met een product met tenminste een factor 30. Vergeet hierbij de oren en de lippen niet mee te nemen. Een keer insmeren is helaas niet genoeg, dit moet om de 2 uur herhaald worden en wordt er gezwommen dan liever nog vaker, na het zwemmen en afdrogen bijvoorbeeld.

Tegenwoordig zijn er verschillende uv beschermende zwemkleding voor kinderen op de markt. Deze bevatten vaak lange mouwtjes waardoor je kind beter beschermd. Daarnaast is het goed om ook altijd iets op het hoofd te dragen.

Is het tijd voor pauze of een snack? Laat kinderen deze dan in de schaduw opeten, zo zijn ze even uit de zon en kunnen ze ook meteen een beetje afkoelen.

Bij Alles Kidz Kinderopvang hebben we alles in huis om je kind goed te beschermen tegen de zon wanneer we buiten gaan spelen op mooie dagen. Hier hoef je dus zelf niet aan te denken!

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven